associació de músics 

del carrer i del metro 

de barcelona

Vols música al teu esdeveniment?

Vols música al teu esdeveniment?

Durant el darrer any i a petició d’ells mateixos, hem dut a terme una una col·laboració molt interessant amb alguns Ajuntaments i els seus Departaments de Cultura, participant com a artistes de carrer en algunes Festes Majors de diferents indrets de Catalunya. Aquesta experiència ha estat molt interessant i enriquidora en tots aquests casos i per a totes les parts, rebent una càlida acollida per part del públic.

L’activitat que oferim consisteix a situar diversos/es professionals de la música a diferents punts dels carrers i les places del poble o ciutat durant els dies que duri la Festa Major o qualsevol altre esdeveniment en el qual pugui tenir interès aquest tipus d’espectacle de carrer. Els i les músics actuen durant el temps que cregui oportú l’organització i dins els horaris que aquesta trobi convenients.

Cada artista ocupa un espai d’aproximadament 2-3m2 de la via pública i és autosuficient. Treballem amb el nostre equip propi, sense necessitat ni tan sols de presa de corrent, amb energia autònoma, tal i com ho fem al metro o als carrers de Barcelona.

La nostra oferta abasta un nombre aproximat de 50 músics de diferents estils i procedències. Si sou alguna entitat interessada a rebre més informació podeu escriure a comunicacioamuc@gmail.com i podrem explicar-vos-ho en detall i aclarir qualsevol dubte que pogueu tenir.

AMUC
Comissió de mostres, tallers, fires i festes

Imatge de l’acte que vam realitzar el 3 de setembre en commemoració a les víctimes de l’atemptat del 17 d’agost de 2017.