Noves proves d’accés a AMUC!

Hola a totes i tots!

Des d’Amuc Bcn (Associació de músics del metro de Barcelona) informem que el termini d’inscripció per realitzar les proves de 2019 d’accés a l’associació, s’obrirà des del dilluns dia 20 de maig fins al divendres dia 24 de maig (ambdós inclosos). Les i els artistes que tingueu interès en realitzar les proves heu d’enviar un e-mail (correu electrònic) durant el termini d’inscripció a la següent adreça de correu electrònic:

pruebasamuc@gmail.com

(Important: No tindran validesa els correus rebuts fora del termini d’inscripció, ja sigui abans o després).

Al títol heu d’escriure el següent text:

“Proves Amuc 2019”

Al correu heu d’escriure el vostre nom i primer cognom, l’instrument que aneu a tocar, i la jornada preferida per realitzar la prova. Hi ha dues opcions: matí de (09:30h a 14h) o tarda (de 16h a 20h).

Tindrem en compte l’ordre d’arribada de les inscripcions, però no podem assegurar el poder oferir la jornada que sol•liciteu.

Cada e-mail té validesa per inscriure a una formació musical, ja sigui solista, duo o trio. Si sou dues o tres persones les que aneu a tocar juntes a les proves (duos o trios), envieu les vostres dades en un sol correu. En el cas de les persones solistes, cadascú ha d’enviar un mail independent.

Aquí teniu un exemple de solista: Dave Grohl, guitarra i veu, tarda (Això és tot, no cal que escrigueu res més).

Us preguem que abans d’enviar-nos emails amb dubtes, si us plau llegiu amb deteniment la següent informació ja que la associació Amuc es sosté mitjançant el treball voluntari i ara amb les proves tenim moltes tasques a gestionar i realitzar, (només contestarem emails per canviar algun horari, i sempre que sigui per motiu de força major com per exemple jornades laborals o cites mèdiques).

El dilluns dia 27 de maig es publicarà la llista de les persones inscrites a les proves amb els seus respectius horaris, aquí, a la pàgina web de l’associació Amuc.

INFORMACIÓ IMPORTANT 

• Les proves es realitzaran durant el dijous dia 30 de maig, a l’interior de les instal•lacions del metro, al vestíbul principal de la parada de metro “Universitat” (Línea 1 i línea 2).

• Cada participant ha d’acudir al torn en què hagi estat convocat amb almenys 30 minuts d’antelació respecte a l’hora assignada. Temps suficient per presentar-se a la taula de recepció, acreditar-se, i preparar l’instrument i els accessoris que vagi a utilitzar (hi haurà un espai en el qual podrà anar preparant-se). Ha d’estar preparada/at per poder realitzar la prova quan arribi el seu torn.

• Cada participant ha de portar el mateix que portaria per tocar a les instal•lacions del metro (de fet, les proves són a l’interior de les instal•lacions). Ha de presentar-se amb el seu propi instrument i tot el que farà servir a la prova (amplificador, cables, peu de micro, faristol, micro, etc…). En cas d’utilitzar amplificador, aquest ha de tenir energia autònoma, ja sigui amb piles o bateria, ja que al metro no hi ha preses de corrent disponibles.

• Cada participant ha de portar un full al qual estigui escrit de manera clara un repertori que duri aproximadament 2 hores: El nom de cada tema i el nom del músic o banda a qui pertany o que la interpreta. Són vàlides tant versions com cançons pròpies. En total han de ser entre 20 i 30 temes. La llista haurà de ser lliurada als examinadors en començar el seu torn de prova i ells triaran dos o tres temes a l’atzar per a la seva interpretació total o parcial, depenent del cas.

• Una vegada finalitzada la prova, cada participant desplaçarà sense demora el seu equip a un espai habilitat per recollir-lo i guardar-lo, deixant pas a la/al següent participant.

El dissabte dia 1 de juny es publicaran els resultats de les proves a la nostra pàgina web.

Us recordem que les persones que passin les proves aniran entrant a l’associació Amuc de manera gradual en els propers mesos, seguint l’ordre del sorteig que es durà a terme obertament, amb la participació presencial de tota persona que vulgui acudir voluntàriament, el dilluns dia 3 de juny a les 13:30h al saló d’actes de l’Associació cultural Foment Martinenc, situada al carrer Provença, 591.

Un cop fet el sorteig, en els propers dies es comunicaran els resultats del sorteig de l’ordre d’entrada a la associació.

El sistema gradual d’entrada és un métode consensuat que fins al moment garanteix el bon funcionament i la sostenibilitat de l’associació Amuc, evitant qualsevol tipus de saturació o col•lapse i mantenint l’equilibri de la forma més justa que coneixem.

Molta sort a totes i tots!

Deixa un comentari